Εταιρική Διαμονή

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια, τα ξενοδοχεία Imperial
φιλοξενούν επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών

Εταιρική Διαμονή στη Θεσσαλονίκη

Ζώντας τον παλμό της Θεσσαλονίκης, μιας από τις πιο εμπορικές και πολυπολιτισμικές πόλεις της Ελλάδας αλλά και μητροπολιτικό κέντρο ολόκληρης της περιοχής των Βαλκανίων, τα Imperial Hotels δεν θα μπορούσαν να μην εξασφαλίσουν τις απόλυτες συνθήκες εταιρικής διαμονής για επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων που επισκέπτονται τη συμπρωτεύουσα. Με έμφαση στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου περιβάλλοντος φιλοξενίας, προσφέρουμε τη δυνατότητα σε κάθε επαγγελματία ταξιδιώτη να απολαύσει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής, που ξεχωρίζει χάρη στον ιδιαίτερο συνδυασμό ανέσεων, πολυτέλειας και προνομιακής τοποθεσίας των ξενοδοχείων μας. Διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία στη φιλοξενία επιχειρηματιών και στελεχών εταιριών, τα ad Hotels στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παρέχουν μια ευρεία γκάμα από πλήρως ανακαινισμένα και εξοπλισμένα δωμάτια, παράλληλα με ένα σύνολο υπηρεσιών που διευκολύνουν την καθημερινότητα ενός επισκέπτη για εμπορικό σκοπό.

  Επαγγελματικές εγκαταστάσεις & σύγχρονος εξοπλισμός

  Business Διαμονή Imperial Palace

  Αποτελώντας ένα νεοκλασικό στολίδι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Imperial Palace θεωρείται η κορυφαία πρόταση διαμονής για επαγγελματίες επισκέπτες που αναζητούν άμεση και εύκολη πρόσβαση στην «καρδιά» της πόλης. Με ξεχωριστές και πολυτελείς επιλογές σε πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες, προσφέρει ένα ζεστό περιβάλλον φιλοξενίας, γεμάτο υψηλού επιπέδου ανέσεις, σε προσιτές τιμές.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Εταιρική Διαμονή Imperial Plus

  Το Imperial Plus είναι ένα καινοτόμο ξενοδοχείο 4 αστέρων στo κέντρο της Θεσσαλονίκης, που ήρθε κατευθείαν από το μέλλον για να καλύψει πρωτοποριακά τις ανάγκες κάθε σύγχρονου επαγγελματία επισκέπτη. Διαθέτοντας μοντέρνο urban προφίλ, εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, υποδέχεται καθημερινά στελέχη εταιριών & επιχειρηματίες που θέλουν να συνδυάσουν την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη με την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Business Διαμονή στη Θεσσαλονίκη

  • Ειδικά πακέτα τιμών
  • 24ωρο ιδιωτικό parking σε απόσταση 30 μ. από το ξενοδοχείο
  • Ιδανική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης – Δίπλα στην αγορά
  • Υψηλές ταχύτητες wifi
  • Άμεση πρόσβαση από λιμάνι & σταθμό τρένων
  • Πλούσιο πρωινό μπουφέ
  • Πανοραμική θέα σε ολόκληρη την πόλη
  • Κοντινή απόσταση σε Αριστοτέλους, ΔΕΘ & Λευκό Πύργο

  Θεσσαλονίκη, το εμπορικό κέντρο των Βαλκανίων

  Η Θεσσαλονίκη αποτελεί τη 2η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, αλλά και μια άτυπη πρωτεύουσα για την περιοχή των Βαλκανίων. Διαθέτοντας πλούσια ιστορία που αντακλάται σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς της, αποτελεί ένα κορυφαίο κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας, που λόγω της γεωγραφικής τοποθεσίας της, συγκεντρώνει πλήθος εμπορικών εκθέσεων και επενδυτικού ενδιαφέροντος από ελληνικές επιχειρήσεις και εταιρίες του εξωτερικού. Παράλληλα, ορισμένα από τα μεγαλύτερα brands που εδράζονται στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, έχουν τη Θεσσαλονίκη ως σημείο αναφοράς για τις εμπορικές συναλλαγές τους.

  31 January 2023

  THESSALONIKI
  LONDON
  MILAN
  NEW YORK