Υπηρεσίες & Παροχές

Γνωριστε τις υπηρεσιες μας...

Και νιώστε την πραγματική φιλοξενία!

Στο ad Imperial Palace θέλουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας
και να ικανοποιούμε όλες τις ανάγκες σας. Το έμπειρο προσωπικό μας με χαρά θα κάνει κάθε
επιθυμία σας πραγματικότητα.

Αίθουσα συνεδριάσεων

Το ad Imperial Palace διαθέτει δύο αίθουσες συνεδριάσεων που μπορούν να αξιοποιηθούν με πολλούς τρόπους ώστε να καλύψουν πλήρως όλες τις ανάγκες της εκδήλωσης σας. Είναι κατάλληλες για συνέδρια, ομιλίες, παρουσιάσεις και πάρτυ στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτουν πλήρες οπτικοακουστικό σύστημα, catering, wifi μικροφωνική εγκατάσταση, Video Data Projector κ.α. Η αίθουσα Charis έχει χωρητικότητα 150 άτομα, ενώ η αίθουσα Colombo 180.

Showroom

Στο ξενοδοχείο μας θα βρείτε showroom (αίθουσα δειγματισμών), το οποίο μπορεί να εξοπλιστεί κατάλληλα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αν δεν διαθέτετε τον δικό σας προσωπικό χώρο αλλά θέλετε να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας στο κοινό, τότε στο ad Imperial Palace θα βρείτε την ιδανική αίθουσα που θα φιλοξενήσει τη συλλογή σας.

Πρωινό

Ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας είναι απολαμβάνοντας το πλούσιο πρωινό στο ad Imperial Palace. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φρέσκα, άριστης ποιότητας. Το πρωινό στο ξενοδοχείο μας έχει πιστοποίηση greek breakfast, και σερβίρεται μεταξύ 7:00- 10:00 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ή στο δωμάτιο σας (κατόπιν συνεννόησης).

Εστιατόριο / Bar

Στο ισόγειο του ξενοδοχείου μας στεγάζεται το εστιατόριο / bar, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει groups ή οποιαδήποτε εκδήλωση θέλετε να πραγματοποιήσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και να σχεδιάσουμε μαζί το event σας.