Αίθουσες Συνεδριάσεων

ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ MEETUPS & EVENTS

Οργάνωση συνεδρίων στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί ένα εμπορικό κέντρο της περιοχής των Βαλκανίων και την πρωτεύουσα της Κεντρικής Μακεδονίας, διαθέτοντας έντονο πολυπολιτισμικό υπόβαθρο. Σχεδόν κάθε μέρα πραγματοποιείται ένα ιδιαίτερο event ή εκδήλωση στην πόλη και γι’ αυτό, το Imperial Palace Hotel προσφέρει δύο άνετες αίθουσες συνεδριάσεων με κομψή διακόσμηση, ιδανικές για κάθε εκδήλωση. Η αίθουσα “Charis” και η “Colombo” μπορούν να φιλοξενήσουν κάθε είδους επιχειρηματικό συνέδριο, σεμινάρια, ομιλίες ή πάρτι. Είναι πλήρως εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και την απαραίτητη τεχνολογική υποστήριξη και, σε συνδυασμό με τις άριστες υπηρεσίες που παρέχονται, εγγυώνται μια επιτυχημένη εκδήλωση.

Επαγγελματικές εγκαταστάσεις & μοντέρνος εξοπλισμός

Charis Conference Hall

Η αίθουσα Charis βρίσκεται στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 150 άτομα. Μπορεί να διαμορφωθεί με ποικίλους τρόπους, ανάλογα με τις ανάγκες τις εκδήλωσής σας. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό όπως οπτικοακουστική κάλυψη, wifi μικρόφωνα και video projector. Υπάρχει η δυνατότητα coffee break & lunch break, ενώ μπορούμε να σας παρέχουμε και μεταφραστή. Επίσης, αν το επιθυμείτε μπορούμε να αναλάβουμε και τη διακόσμηση της εκδήλωσής σας.

Colombo Conference Hall

Η αίθουσα Colombo βρίσκεται στο υπόγειο του Imperial Palace και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 180 άτομα. Έχει εύκολη πρόσβαση από την αυλή του ξενοδοχείου κάτι που διευκολύνει αρκετά τη χρήση της. Διαθέτει και αυτές όλες τια ανέσεις και το εξοπλισμό που θα χρειαστείτε (οπτικοακουστική κάλυψη, wifi μικρόφωνα και video projector). Είναι κατάλληλη για συνέδρια, σεμινάρια ή κοινωνικές εκδηλώσεις όπως πάρτι. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε τη διακόσμηση, ή το coffee break & lunch break.

7 June 2023

THESSALONIKI
LONDON
MILAN
NEW YORK