ΔΙΑΜΟΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΩΜΑΤΙΑ & ΣΟΥΙΤΕΣ

ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Πολυτελής διαμονή στο κέντρο της Θεσσαλονικης

Imperial Palace

Τα 78 δωμάτια και οι σουίτες μας είναι διακοσμημένα το καθένα στο δικό του προσωπικό ύφος, προκειμένου να φιλοξενήσουν την ξεχωριστή ιστορία του κάθε επισκέπτη που πρόκειται να διανυκτερεύσει, διαμορφώνοντας μια φιλική ατμόσφαιρα που μαγεύει με την εγκάρδια οικειότητα, τα πολυτελή χαρακτηριστικά και την προσεγμένη αισθητική της σε κάθε λεπτομέρεια.

Budget Single Backyard View

Το Budget Single Backyard View δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει έναν επισκέπτη και είναι κατάλληλο για όσους βρίσκονται στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους. Είναι 14τμ και διαθέτει διπλό κρεβάτι και θέα στην πίσω αυλή του ξενοδοχείου. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν ένα οικονομικό δωμάτιο στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να υστερεί όμως σε παροχές.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

Standard (King Bed) Backyard View

Το Standard (King Bed) Backyard View δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει έως δύο επισκέπτες. Η διακόσμηση είναι κλασική και κυριαρχεί το ξύλο και οι χρυσές λεπτομέρειες. Το δωμάτιο είναι 16τ και διαθέτει άνετο, King Size κρεβάτι, μαρμάρινο μπάνιο με μπανιέρα ή ντους και θέα στην πίσω αυλή του ξενοδοχείου.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

Standard (Twin Bed) Backyard View

Στο standard twin μπορούν να φιλοξενηθούν δύο επισκέπτες. Το δωμάτιο είναι 16τμ και διαθέτει δύο μονά κρεβάτια, μαρμάρινο μπάνιο με μπανιέρα ή ντους και θέα στην πίσω αυλή του ξενοδοχείου. Μετά από μια γεμάτη ημέρα εξερευνώντας τη Θεσσαλονίκη απολαύστε τις παροχές του δωματίου και χαλαρώστε.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

Standard (King Bed) City View

Τα πολυτελή standard δωμάτια θα ικανοποιήσουν όλους τους επισκέπτες. Η κομψή διακόσμηση με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες σε συνδυασμό με τη ζεστή φιλοξενία δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Το δωμάτιο είναι 16τμ, διαθέτει King Size κρεβάτι, μαρμάρινο μπάνιο με μπανιέρα ή ντους και θέα στην πόλη.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

Standard (Twin Bed) City View

Ξύλινα έπιπλα σε κλασικές γραμμές και διακόσμηση με φίνες λεπτομέρειες συνθέτουν το standard twin δωμάτιο που είναι κατάλληλο για δύο επισκέπτες. Είναι 16τμ και διαθέτει δύο μονά κρεβάτια. Έχει θέα στην υπέροχη πόλη και άνετο, μαρμάρινο μπάνιο με μπανιέρα ή ντους. Οι ανέσεις και οι παροχές του δωματίου θα σας χαρίσουν την απόλυτη χαλάρωση.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

Standard Triple (King+Single Bed) City View

Το standard triple δωμάτιο έχει σχεδιαστεί για να χαρίσει μία ζεστή διαμονή με έναν αέρα πολυτέλειας. Είναι 22τμ και διαθέτει ένα king size κρεβάτι όπου μπορούν να φιλοξενηθούν δύο επισκέπτες, ενώ υπάρχει και ένα μονό κρεβάτι για το τρίτο επισκέπτη. Το μαρμάρινο μπάνιο με μπανιέρα ή ντους και η θέα στην πόλη συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά του δωματίου.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

Family (King+2 Single Bed) Backyard View

Το family δωμάτιο είναι 24τμ και είναι το ιδανικό δωμάτιο αν βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη με την οικογένεια ή τους φίλους σας, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επισκέπτες. Χωρίζεται σε δύο χώρους, με ένα king size κρεβάτι στον έναν χώρο και δύο μονά κρεβάτια στον άλλο. Έχει άνετο, μαρμάρινο μπάνιο και θέα στην πίσω αυλή του ξενοδοχείου.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

Comfort (Twin Bed) City View

Το comfort twin δωμάτιο είναι 18τμ και μπορεί να φιλοξενήσει δύο επισκέπτες. Έχει κλασική διακόσμηση σε γήινα χρώματα, με ξύλινες και χρυσές λεπτομέρειες. Διαθέτει δύο μονά κρεβάτια, άνετο μπάνιο και θέα στην πόλη. Οι παροχές του comfort twin room θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

Comfort Triple (King+Single Bed) City View

Απολαύστε τη διαμονή σας και τις μοναδικές παροχές του Comfort Triple δωματίου. Το δωμάτιο είναι 24τμ και μπορεί να φιλοξενήσει τρεις επισκέπτες. Διαθέτει ένα king size κρεβάτι και ένα μονό, έχει υπέροχη θέα στην πόλη και άνετο μπάνιο. Είναι κατάλληλο για τη διαμονή οικογενειών με ένα παιδί ή για παρέες.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

"Harmony" Junior Suite City View

Η “Harmony” junior σουίτα θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη! Η διακόσμηση της είναι κλασική, με κομψά έπιπλα που τα ντύνουν υπέροχα υφάσματα. Η σουίτα είναι 30τμ με θέα στην πόλη και διαθέτει king size κρεβάτι και χώρο καθιστικού. Κυριαρχεί το ξύλο, ενώ το μπάνιο είναι μαρμάρινο, με μπανιέρα – υδρομασάζ.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

"Aphrodite" Junior Suite City View

Η junior σουίτα “Aphrodite” δημιουργήθηκε για όσους αγαπούν την πολυτέλεια! Η διακόσμηση με κύρια στοιχεία το ξύλο, τα φίνα υφάσματα και τις χρυσές λεπτομέρειες θα σας μαγέψει. Η σουίτα είναι 30τμ με θέα στην πόλη και διαθέτει king size κρεβάτι, χώρο καθιστικού και μαρμάρινο μπάνιο με μπανιέρα – υδρομασάζ.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

31 January 2023

THESSALONIKI
LONDON
MILAN
NEW YORK