ΔΩΜΑΤΙΑ & ΣΟΥΙΤΕΣ

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το έξυπνο ξενοδοχειο για συγχρονους ταξιδιωτες

Imperial Plus

Αναπτυγμένο με έξυπνες τεχνολογίες και καινοτόμα λειτουργικά συστήματα, το εσωτερικό του ξενοδοχείου προσφέρει μια ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής που ανοίγει νέους ορίζοντες στον κάθε δραστήριο επισκέπτη, μέσα από την απόλυτα customized εξυπηρέτηση. Αποτελείται από 103 δωμάτια και σουίτες, ικανά να καλύψουν τις υψηλές απαιτήσεις επισκεπτών για επαγγελματικούς λόγους ή ταξιδιώτες αναψυχής.

Budget Single Backyard View

Το budget single δωμάτιο είναι 16τμ και μπορεί να φιλοξενήσει έναν επισκέπτη. Είναι το κατάλληλο δωμάτιο αν ταξιδεύετε στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους καθώς είναι οικονομική επιλογή ενώ προσφέρει όλες τις παροχές που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Η διακόσμηση του δωματίου είναι μοντέρνα, έχει άνετο μπάνιο και θέα στην πίσω αυλή.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

Budget (King Bed) Backyard View

Το budget δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει δύο επισκέπτες και είναι 18τμ. Διαθέτει king size κρεβάτι, θέα στην πίσω αυλή και ευρύχωρο μπάνιο. Είναι το κατάλληλο οικονομικό δωμάτιο για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τη Θεσσαλονίκη μιας και το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, και διαθέτει παροχές που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

Deluxe (King Bed) Backyard View

Το deluxe δωμάτιο θα σας γοητεύσει! Είναι 18τμ, διαθέτει king size κρεβάτι και θέα στην πίσω αυλή. Έχει μοντέρνα διακόσμηση με κύριο στοιχείο το ξύλο. Είναι ένα άνετο δωμάτιο με σύγχρονες παροχές που μπορεί να φιλοξενήσει έως δύο επισκέπτες και θα κάνει τη διαμονή σας στη Θεσσαλονίκη αξέχαστη, ανεξάρτητα με το σκοπό του ταξιδιού σας στην πόλη.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

Deluxe (King Bed) City View

Ένα υπέροχο δωμάτιο με μοναδική θέα στη Θεσσαλονίκη! Αυτό το deluxe δωμάτιο είναι 22τμ και μπορεί να φιλοξενήσει δύο επισκέπτες. Η διακόσμηση του είναι απλή αλλά μοντέρνα, σε γήινους τόνους και με βασικό υλικό το ξύλο. Στο deluxe δωμάτιο θα βρείτε την ηρεμία που αναζητάτε μετά από μια γεμάτη ημέρα εξερευνώντας τη συμπρωτεύουσα.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

Deluxe (Twin Bed) City View

Το deluxe twin δωμάτιο είναι κατάλληλο για επαγγελματίες, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο λόγο ταξιδεύετε. Είναι ένα άνετο δωμάτιο 18τμ που διαθέτει δύο μονά κρεβάτια και είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις παροχές που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στη Θεσσαλονίκη. Έχει θέα στην πόλη, είναι άνετο και έχει μοντέρνα επίπλωση.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

Executive (King Bed) City View with Balcony

Το executive δωμάτιο θα σας χαρίσει χαλαρωτικές διακοπές στην Θεσσαλονίκη. Είναι 20τμ με king size κρεβάτι, έχει μπαλκόνι με υπέροχη θέα στην πόλη και μπορεί να φιλοξενήσει δύο επισκέπτες. Όπως όλα τα δωμάτια μας, έτσι και το executive δωμάτιο είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονες παροχές και ανέσεις που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

Executive Triple (King+Twin Bed) City View with Balcony

Το executive triple δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 επισκέπτες. Είναι ένα ευρύχωρο δωμάτιο 26τμ το οποίο διαθέτει ένα king size κρεβάτι και δύο μονά, άνετο μπάνιο και μοναδική θέα στην πόλη. Έχει μοντέρνα διακόσμηση σε γήινους χρωματισμούς, με βασικό στοιχείο το ξύλο. Το δωμάτιο διαθέτει όλες τια παροχές και ανέσεις που χρειάζονται οι σύγχρονοι ταξιδιώτες.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

Family (Single+Twin Bed) Connnected Suite City View

Το family δωμάτιο θα φιλοξενήσει την οικογένεια σας και θα σας χαρίσει ονειρικές διακοπές! Χωρίζεται σε δύο χώρους, στον ένα χώρο υπάρχει ένα king size κρεβάτι και στον άλλο χώρο δύο μονά. Το family δωμάτιο είναι 28τμ, μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερις επισκέπτες και έχει θέα στην πόλη. Οι σύγχρονες παροχές του δωματίου θα σας προσφέρουν ότι χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

Executive Junior Suite City View with Balcony

Η executive junior σουίτα θα σας χαρίσει την απόλυτη χαλάρωση που χρειάζεστε μετά από μια γεμάτη μέρα στην πόλη. Είναι ένα ευρύχωρο δωμάτιο 35τμ και μπορεί να φιλοξενήσει τρεις επισκέπτες. Διαθέτει ένα king size κρεβάτι και ένα μονό και έχει μπαλκόνι με υπέροχη θέα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

Executive "Plus" Comfort Junior Suite City View with Balcony

Κάθε λεπτομέρεια στην executive plus comfort σουίτα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια άνετη διαμονή στους επισκέπτες μέσα από μια πληθώρα παροχών και ανέσεων. Η σουίτα έχει μοντέρνα διακόσμηση, είναι 40τμ και μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επισκέπτες. Διαθέτει ένα king size και δύο μονά κρεβάτια, και μπαλκόνι με θέα στην πόλη.

Ανακαλύψτε περισσότερα Ανακαλύψτε περισσότερα

31 January 2023

THESSALONIKI
LONDON
MILAN
NEW YORK