ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

SKY IS THE LIMIT

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ & ΑΝΕΣΕΙΣ

ΣΕ ΕΝΑ SMART ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το Imperial Plus σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις μοναδικές παροχές & τα high-end services που συνοδεύουν τη διαμονή σας. Κάθε δωμάτιο διαθέτει αυτοματοποιημένες ανέσεις, διαχειρίσιμες απλώς… από το κινητό σας, προσαρμόζοντας απόλυτα τη διαμονή σας πάνω στις δικές σας προτιμήσεις. Παράλληλα, από το πρωινό και το εστιατόριο στο ειδικά διαμορφωμένο luxurious dining room, μέχρι την εντυπωσιακή θέα σε όλη τη Θεσσαλονίκη, όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας, όλα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής στην “καρδιά” της πόλης.

Smart Hotel

Το Imperial Plus είναι το μοναδικό smart hotel της Β. Ελλάδας. Όλες οι ανέσεις και παροχές του δωματίου σας είναι αυτόματες και μπορείτε να τις διαχειριστείτε πλήρως από το κινητό σας. Πέρα από αυτό όμως, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή, το εστιατόριο ή το μπαρ, να κάνετε την παραγγελία σας και να την παραλάβετε στο δωμάτιο σας.

Πρωινό

Απολαύστε ένα πλούσιο πρωινό και ξεκινήστε την ημέρα σας με τον καλύτερο τρόπο! Το πρωινό στο Imperial Plus έχει πιστοποίηση greek breakfast και περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά, πεντανόστιμα προϊόντα. Σερβίρεται μεταξύ 7:00- 10:00 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ή στο δωμάτιο σας (κατόπιν συνεννόησης).

Εστιατόριο / Bar

Στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου μας θα βρείτε το εστιατόριο / bar, όπου μπορείτε να πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας και να γευματίσετε. Για εσάς πάλι που επιθυμείτε την άνεση του δωματίου σας, μπορείτε να παραγγείλετε μέσω της εφαρμογής και να απολαύσετε την παραγγελία σας εκεί.

Eleagnos Rooftop

Τι καλύτερο από το να απολαύσετε το ποτό ή το γεύμα σας με θέα την πανέμορφη Θεσσαλονίκη; Στην ταράτσα του Imperial Plus υπάρχει roof garden που λειτουργεί όλη μέρα. Μπορείτε να ξεκινήσετε το πρωί πίνοντας τον καφέ σας, να συνεχίσετε το μεσημέρι γευματίζοντας, ή να τελειώσετε την ημέρα σας με ένα ποτό κοιτώντας τη φωτισμένη πόλη.